Eirin

Adriane
3

Krydderkake

  • Skrevet: 13.01.2017
  • Klokken: 15:35
  • Kategori: Kaker
  • Kommentarer: 3

Krydderkake er ett kjært barndomsminne fra meg, den er enkel og lager seg nesten selv. Faktisk, det eneste som tar tid er stekingen! Den gode kryddersmaken og sprøe kanter er det jeg liker best, så selv om disse ofte lages i brødformer så lager jeg den i en liten ildfastform i stedet for. Da får jeg mer av den gode stekeskorpen!



 

Dette trenger du:

200 mykt smør
2 dl sukker
3 egg
4 dl Toro kakemiks
1 ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 ts malt nellik
1 ts ingefær
1 ts kanel

Stekes på 170 grader i ca 1 time.

Slik gjør du:

Rør smør og sukker hvitt.

 



Bland ett og ett egg inn i smørmassen.





Bland alt det tørre i en skål. Husk å bland dette godt sammen slik at alle krydderne og bakepulveret blir godt fordelt i kaken.





Ha deretter det tørre i og bland godt sammen. Smør formen du har tenkt å bruke og hell deigen i.



Stek midt i ovnen på 170 grader i ca. 1 times tid. Som sagt, jeg liker at den har en skikkelig sprø stekeskorpe så her får du vurdere litt etter smak ;)

Avkjøl og skjær opp i passe stykker og server til kaffegjestene i helga!





#kake #matblogg #bakeblogg #easybreezy #glutenfri #mat #nam

Victoria Larsen 13.01.2017 kl.17:14

Ser jo kjempe god ut! :D

LC 13.01.2017 kl.17:28

Hvor stor form bruker du til kaken?:)

Eirin Adriane 13.01.2017 kl.17:59

LC: Min form er 25x16 cm ;)
Skriv en ny kommentar
Eirin Adriane

Jeg er en jente fra polarsirkelbyen Mo i Rana. Jeg fikk påvist cøliaki sommeren 2013 og har siden da jobbet med å lage smakfulle, glutenfrie bakverk. Hvis du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail eller kommentere på ett av innleggene!

myTaste.no Matprat Follow Følg Eirins tavle Easy Breezy Glutenfri på Pinterest.

Kontakt meg

eirinadriane@gmail.com

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits